About JCQ Center Global

In JCQ Center Global we help you with questionnaire administration, interpretation, and assist with consulting, managing and research

Are you working with…

analysis of work organization, job content, job stress, job satisfaction or company innovation?

Our online service…

gives you the world’s most well-known and validated job content questionnaire and with scale scores from around the world.

Used by:

Academic Researchers, Professors & Students, Business Consultants, Company Professionals & HR Managers, Labor Representatives, Public Administrators, Psychologists & Doctors, Individuals.

 

ØS gruppe sort hvid

 

JCQ Center Global Support, Consulting, Workshops, Courses, Speeches and Seminar

About Øresund Synergy

I Øresund Synergy arbejder vi målrettet på at inddrage både det organisatoriske og personlige niveau med henblik på at skabe en innovativ og bæredygtig organisation, hvor medarbejderne trives, er motiverede og kreative.

Øresund Synergy er et kompetence-netværk bestående af dygtige erhvervspsykologer sociologer og forskere med årtiers erfaring – fra både Danmark, Sverige, Belgien og US - inden for humant og effektivt design af arbejdsmiljø og arbejdsorganisation – med henblik på både at fremme innovation, medarbejdertrivsel og -sundhed i organisationen og hos de ansatte.

Samtidig er vi i Øresund Synergy blandt verdens førende inden for organisations- og sundhedsforskning samt inden for udvikling af værktøjer til at håndtere forandringsprocesser. Vi har et aktivt globalt netværk, og vi skaber nytænkende organisationsdesign.

 

Tzatziki Game A Demand/Control Model work-experitial learning tool

Tzatziki-game-eventet giver dig en lille smagsprøve på, hvor vigtig organiseringen af arbejdet er for personlig velvære og kreativitet. Det vil i høj grad smitte af på organisationens effektivitet og produktivitet. 

 

Øresund Synergy Tzatziki Event

Tzatziki Game experiential Learning Workshop